Son dakika! 2 kadını katleden cani Semih Çelik’in İkbal Uzuner için çektiği video ortaya çıktı: Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim

Kan donduran olay dün Fatih'te meydana geldi. İddiaya göre haberine göre olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, öldürdüğü bir genç kızın başını kesip aşağı attı.

Ardından boğazına ip geçiren katil zanlısı surlardan atlayarak intihar etti.

Türkiye'yi sarsan bu olayın ardından dehşet veren detaylara ulaşıldı. Kısa bir süre sonra katil zanlısının bu olaydan yarım saat öncede Eyüpsultan'da 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i katlettiği ortaya çıktı.

ÖNCE ESKİ KIZ ARKADAŞINI SONRA OKUL ARKADAŞINI KATLETTİ

Olayın şüphelisi olarak tespit edilen Semih Çelik'in babası ile yapılan görüşmede Ayşenur Halil'in ölen Çelik'in eski kız arkadaşı olduğu İkbal Uzuner'in ise oğlunun okul arkadaşı olduğunu söylediği öğrenildi.

Babayla yapılan görüşmede Çelik'in daha önceden de psikolojik sorunlarının olduğu hatta hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."