Uzm. Dr. Ramazan Geyik Kimdir?

Ramazan Geyik 1979 doğumlu bir çocuk babası Gaziantep ilinde Bossan Hospital hastanesinde Dahiliye - İç Hastalıkları uzmanıdır. Testis Kanseri (Testis Tümörü), Hiatus Hernisi (Mide Fıtığı), Gluten Enteropatisi (Çölyak Hastalığı) alanlarında hizmet veriyor ve Manuel terapi, Üfürüm, Anti-ccp(sitrülin antikoru) hastalıkların uzmanlık alanında hizmet vermektedir.

İç Hastalıkları Uzmanımız Uzm Dr. Ramazan Geyik tarafından anestezi eşliğinde yapılan endoskopi ile sindirim sistemi hastalıklarının teşhisi yapılmaktadır. Endoskopi incelenmesini gerektiren durumlar aşağıda şu şekilde sıralanmıştır ;


› Geçmeyen Karın Ağrısı
› Yutma Güçlüğü
› Yutarken Ağrı
› Midede Ekşime, Yanma ve Ağrı
› Nedeni Bilinmeyen Bulantı ve Kusmalar
› Öksürük
› Horlama
› Ses Kısıklığı
 

İÇ HASTALIKLARI

Teşhis ve tedavisi cerrahi olmayan tüm hastalıkların birincil çözüm merkezi olan İç Hastalıkları (Dahiliye), yetişkin hasta grubunun ayaktan veya yatarak hizmet aldığı bir bölümdür.

Bossan Hospital Hastanelerimizde; İç hastalıkları ( Dahiliye ) poliklinikleri koordineli bir şekilde çalışır ve erişkinlerin sağlık sorunlarının tümünde kapsamlı tanı tedavi sağlar.Tüm yan dallarda 14 yaş üstü erişkin hasta grubunun cerrahi dışı tüm şikayetlerinin tanı ve tedavisi hizmet kapsamındadır. Bu hizmet kapsamında ayaktan poliklinik muayeneleri, yatarak tanı, takip ve tedavileri, cerrahi öncesi ve cerrahi sonrası hastanın değerlendirilmesi. acil servis hizmetleri, diğer branşlara konsültasyon hizmetleri ve check-up programları bulunmaktadır.

Başlıca Tedavi Edilen Hastalıklar

Bossan Hospital İç Hastalıkları randevu almak için lütfen tıklayınız!

Uzm Dr. Ramazan Geyik : Doktor Takvimi bağlantı adresi için tıklayınız!

Uzm Dr. Ramazan Geyik : Doktor Sitesi bağlantı adresi için tıklayınız!